Fietsleasings

ism Team Cyclis

Fietsen voor bedrijven

Onze wegen krijgen meer en meer verkeer te verwerken en dat zorgt vaak voor veel files en frustratie. Daarnaast is ook de impact op het milieu van de auto steeds meer een probleem. Als gevolg wensen steeds meer werknemers voor hun woon-werkverkeer te kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen zoals de (elektrische) fiets. Meer en meer werkgevers kiezen ervoor om hun steentje bij te dragen door het aankopen of leasen van fietsen voor hun medewerkers. 

 

Bij ons kan u, als werkgever of werknemers, terecht voor een groot aanbod kwaliteitsfietsen van de beste merken en in verschillende categorieën: elektrische (high-speed) fietsen, maar ook de klassieke stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen, mountainbikes en vouwfietsen. Wij staan steeds voor u klaar voor het advies, de juiste accessoires en vooral een uitstekende service na aankoop. Voor de administratieve verwerking van een zorgeloos fietsleaseplan kan u rekenen op onze leasing partner Team Cyclis. Meer info over Team Cyclis kan u hier terugvinden.

cyclis.jpeg
simulatie.png

Voordelen Werknemer

 

Flexibele verloning

Als werknemer kan je ervoor kiezen om een stuk van je bruto-/mobiliteitsbudget te besteden aan de bedrijfsfiets. Doordat de bedrijfsfiets fiscaal interessant is en je daarnaast kan genieten van de voordelige bruto-netto verhouding, kan je via je werkgever aan voordelige condities een fiets leasen voor woon-werkverkeer. In ruil voor een stuk van je bruto budget, kan je dus je droomfiets laten samenstellen. Deze bedrijfsfiets mag ook gebruikt worden voor privédoeleinden.

Voordelig afkopen

Na de leaseperiode kan je de leasefiets overnemen aan de laagst mogelijke restwaarde, deze staat gecommuniceerd op je leaseofferte en is dus altijd op voorhand gekend. Op deze manier kan je vooraf berekenen wat het voordeel zal zijn en ga je zien dat dit schommelt tussen 30 tot 40% ten opzichte van een privéaankoop. 

Fietsvergoeding

Een ander fiscaal voordeel bestaat uit de fietsvergoeding die je werkgever kan uitkeren. De fietsvergoeding is volledig vrijgesteld van belastingen tot €0,24/km en kan dus zeker en vaste en mooie bonus zijn als je regelmatig fietst naar je werk. De bedrijfsfiets is daarbij cumuleerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen van verplaatsingsvergoedingen. 

 

Bereken hier uw besparing als werknemer.

Zorgeloos leasepakket

Elke fietser kan zorgeloos genieten van zijn tweewieler, zowel tijdens woon-werkverplaatsingen als tijdens privéverplaatsingen. Onze diensten bestaan uit een omniumverzekering tegen schade en diefstal, een onderhoudsbudget op maat en VAB pechbijstand.

Healthy lifestyle

Cyclis stimuleert werknemers om meer de fiets te nemen om zo files en parkingproblemen te vermijden. Begin aan je dag zonder stress, met een frisse geest en werk tegelijkertijd aan je gezondheid. De bedrijfsfiets is hiervoor het meest geschikte vervoesmiddel en maakt deze droomcombo werkelijkheid. 

Voordelen Werkgever

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als werkgever kan je werknemers de mogelijkheid geven om een bedrijfsfiets te leasen onder de vorm van een extra legaal voordeel. Door het aanbieden van de bedrijfsfiets stimuleer je werknemers om zo veel mogelijk met de fiets naar het werk te komen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze fitter en gezonder worden, maar dat je als bedrijf ook een groen imago creëert. We werken op deze manier samen aan het milieu van morgen.

Kostenneutraal

Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren. 

Bereken hier uw besparing als werkgever.

Ontzorging

Cyclis biedt ook hulp in administratie en bijstand zodat niemand in het bedrijf tijdens het project bezig moet zijn met fietsleasing. Je kan ons bereiken op verschillende telefoonnummers/mailadressen en we doen ons uiterste best om alle vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Ook voor de werknemers staan we altijd paraat om hen te ondersteunen en te woord te staan in de processes.

Binding werknemers

Door het aanbieden van de voordelige bedrijfsfiets, kan je werknemers binden aan je bedrijf. Je geeft hen de mogelijkheid een hippe fiets te leasen aan interessante condities voor een bepaalde periode (36 of 48 maanden). Daarnaast krijg je er extra gelukkige en gezonde medewerkers bij. 

Bron: Team Cyclis

Bent u benieuwd welke fietsen u bij ons kunt leasen, of wilt u een proefrit maken? Komt u gerust eens langs in onze winkel in Oelegem. Wij nemen alle tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren over welke fiets het beste past bij uw situatie.