Uw kapotte fiets

Is uw fiets aan een servicebeurt of herstelling toe?

 

Met het nodige vakmanschap, technische vernuft en de opgedane ervaring uit het professionele wielrennen kunnen wij uw fiets herstellen of het nodige onderhoud geven. Ook voor de meest complexe problemen staan wij u, met onze na-servicedienst, graag met woord en daad bij.

gerrit.jpg
ONDERHOUD

Een fiets rijdt niet alleen beter als hij goed onderhouden wordt, maar een tijdig onderhoud verlengt ook de levensduur van uw fiets. Vergeet dus zeker niet jaarlijks uw fiets te laten nakijken. Bij enkele fietsmerken is een tijdig en vakkundig onderhoud, net als bij auto's, zelfs een voorwaarde voor herstellingen onder garantie. Bovendien voorkom je door het goed onderhouden van je fiets ook onnodige kosten.

Tip: Een goed onderhoud van uw fiets gebeurt niet enkel bij de fietsenmaker, maar ook bij u als fietser. Een propere fiets zal een langere levensduur hebben en minder snel gebreken vertonen als een vuile fiets. Vuil en slijtage gaan vaak hand in hand. Denk er ook aan om bijvoorbeeld uw ketting tijdig te reinigen en te smeren.

 

Voor raad over het reinigen van uw fiets? Spring gerust eens binnen en wij geven u graag het nodige advies omtrent het gebruik van onze Morgan Blue onderhoudsproducten. 

Niet alle fietsen zijn even "onderhoudsvriendelijk". Zo zal u zelf veel minder onderhoudswerk hebben aan een fiets met kettingaandrijving en naafversnelling dan aan een fiets met derailleurversnelling. Wij staan u graag bij om de juiste keuze naar uw wensen en noden te maken.

ZORGELOOS FIETSEN
begint bij Fietsen Gerrit Claessens
HERSTELLINGEN

Al van jongsaf heeft Gerrit de fietsmicrobe goed te pakken. Dankzij zijn jarenlange ervaringen in het wielerpeloton (zowel als wielrenner als (hoofd-)mecanicien bij o.a. Team Sunweb & Team Wiggle Honda), heeft hij de nodige kennis en technische vernuft om uw fiets de service te geven die hij nodig heeft. Hij zal steeds een oplossing op maat van uw fiets bieden.

 

Indien gewenst, kan u ons ook altijd vragen om u eerst een prijsofferte te bezorgen alvorens wij aan uw herstelling beginnen, zodat u geen onverwachte kosten heeft.

U ontvangt van ons steeds een gratis sms'je of telefoontje zodra uw fiets klaarstaat voor afhaling.

PRAKTISCH
#BikeLikeAPro

  • Herstellen jullie alle fietsen?

         Wij herstellen alle fietsen die bij ons aangekocht zijn en fietsen van merken die wij verdelen (Giant, Merida, Norta,               Liv, Colnago & Thompson). De laatste maanden krijgen wij enorm veel aanvragen voor herstellingen van fietsen die             niet bij ons aangekocht werden. Uiteraard zijn wij iedereen dankbaar voor het massale vertrouwen in onze                             hersteldienst, maar ook onze dagen tellen helaas maar 24u. 

 

         We kennen deze leveranciers en hun fietsen goed en hebben met hen een uitstekende relaties voor garanties,                     onderdelen, technische ondersteuning, ... . Deze leveranciers zijn goede partners geworden waarmee we graag en               vlot kunnen samenwerken. 

        De klanten die bij ons een fiets aangekocht hebben, verdienen het beste van het beste! Deze klanten krijgen dan ook          voorrang bij herstellingen, deze service is voorzien bij de aankoop van hun fiets.  Wij begrijpen dat wij door deze                  keuze niet iedereen verder kunnen helpen, maar met deze keuze kiezen wij voor een topservice voor de klanten die              hun vertrouwen in ons  gesteld hebben bij de aankoop van hun fiets.  Zij verdienen een uitstekende na-service en                door de drukte van de laatste maanden konden wij deze niet altijd geven.

  • Moet ik een afspraak maken?

        Om wachttijden zoveel mogelijk te beperken en alle herstellingen vlot te laten verlopen werken wij enkel op afspraak.          Afspraken kunnen telefonisch ingepland worden. Uiteraard gebeuren lekke banden, of "stukken" niet op afspraak,             daarom voorzien wij voor fietsen die bij ons aangekocht werden noodafspraken. 

                                                                     AFSPRAKEN: 0474/39.16.34

  • OPHAALSERVICE: Heeft u geen tijd om uw fiets tot bij ons te brengen of lukt dit gewoon niet doordat hij stuk is?

Geen probleem! Wij komen uw fiets ophalen en terug bij u aan huis of op uw werk leveren indien gewenst. Als u dit aangeeft bij het boeken van uw afspraak, dan contacteren wij u tijdig. Om uw kostbare fiets zo zorgvuldig mogelijk te vervoeren, gebruiken wij een bestelwagen die volledig aangepast is aan het vervoeren van fietsen. Contacteer ons gerust voor de geldende tarieven.

 

  • Om alle herstellingen vlot te laten verlopen vragen wij u vriendelijk om uw fiets proper binnen te brengen Niet alleen is het voor ons aangenamer werken, vaak is het ook noodzakelijk om defecten en slijtage sneller op te merken, te onderzoeken en te herstellen. Indien uw fiets zeer vuil is en wij uw fiets eerst grondig moeten reinigen, zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor aan te rekenen (tarief Premium Bike Wash: €25,-).

  • Wij monteren geen onderdelen elders aangekocht of fietsen die aangekocht werden via online verkoopsplatformen.