Uw kapotte fiets

Met het nodige vakmanschap en de opgedane ervaring uit het professionele wielrennen kunnen wij uw fiets herstellen of het nodige onderhoud geven. Ook voor de meest complexe problemen staan wij u graag met woord en daad bij.

Heeft u uw fiets ergens anders gekocht? Kom gerust langs. Herstellingen aan fietsen die bij ons aangekocht zijn, krijgen wel altijd voorrang.

Heb je je fiets gekocht bij een discountwinkel, een supermarkt, of is hij van andere branchevreemde oorsprong? In dat geval is het moeilijk om je fiets te herstellen. Vaak worden bij deze fietsen onderdelen van bedenkelijke kwaliteit gebruikt van leveranciers die wij niet kennen en waarvan de oorsprong vaak moeilijk te achterhalen is. Voor de herstelling van deze fietsen moeten wij dan ook noodgedwongen afhaken.

Zeker in het geval van elektrische fietsen zijn betrouwbare onderdelen van cruciaal belang voor de veiligheid van jouw fiets. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om enkel herstellingen uit te voeren aan de 3 meest betrouwbare systemen (en leveranciers) op de markt, nl. Bosch, Shimano Steps en Syncdrive by Yamaha.​

ONZE DIENSTEN

- Verkoop race-,stads-,kinderfietsen,

  e-bikes en MTB's

- Fietsleasing

- Onderhoud en herstellingen

- Fietscoatings

- Workshops fietsonderhoud

- Professionele bikefittings

WAAR?

Oudstrijdersstraat 25A

2520 Oelegem

OPENINGSUREN

Voorlopig enkel na afspraak.

#BikeLikeAPro
#FietsenGCL
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fietsen GCL. Proudly created with Wix.com