19-24 juli: Even rust... en dan weer door

Sinds de “heropening” van onze fysieke winkel na 11 mei hebben wij massaal veel aanvragen voor herstellingen en nieuwe fietsen gekregen. We willen dan ook, na die weken van onzekerheid door de verplichte sluiting, al onze nieuwe en bestaande klanten bedanken voor het vertrouwen in ons en onze fietsenzaak!


Maar de drukte was ook uitputtend, enorm uitputtend. Na werkdagen van 17u en werkweken van 6/7 of 7/7 gaan wij zelf even aan de rem trekken en lassen wij van zondag 19 juli tot en met vrijdag 24 juli even een rustpauze in. Zo kunnen wij even onze batterijen terug opladen om jullie in de traditiegetrouwe drukke augustus-maand weer volledig ten dienste te staan 💪🏼.


In augustus dienen veel ‘school’fietsen (normaal) terug rijklaar gemaakt worden. Zoals steeds is het ook deze maand enorm druk. Wacht dus zeker niet te lang om je afspraak in te plannen. Ook in augustus zullen wij voor herstellingen enkel op afspraak werken. Enkel voor fietsen die bij ons aangekocht zijn, kunnen wij “last-minute” noodafspraken garanderen. ❗️

Een afspraak inplannen kan via www.fietsengerritclaessens.com/afspraken


Alvast bedankt voor jullie begrip.🥰

0 keer bekeken
ONZE DIENSTEN

- Verkoop race-,stads-,kinderfietsen,

  e-bikes en MTB's

- Fietsleasing

- Onderhoud en herstellingen

- Fietscoatings

- Workshops fietsonderhoud

- Professionele bikefittings

WAAR?

Oudstrijdersstraat 25A

2520 Oelegem

OPENINGSUREN

Voorlopig enkel na afspraak.

#BikeLikeAPro
#FietsenGCL
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fietsen GCL. Proudly created with Wix.com