top of page

Giant e-bikes 2020: DailyTour E+ & AnyTour E+

Een Giant e-bike kenmerkt zich door de unieke Hybrid Cycling technologie. Samen met gerenommeerde partners heeft Giant een eigen elektrisch systeem ontwikkeld met Giant’s unieke rijeigenschappen. Een Giant e-bike kenmerkt zich door een slim, natuurlijk en krachtig e-bike rijgevoel.
SLIM & EENVOUDIG


De RideControl displays zijn zeer eenvoudig te bedienen vanaf het stuur, zodat je makkelijk kan schakelen tussen de 5 ondersteuningsstanden. Wil je niet kiezen tussen deze 5 standen, dan kan je altijd gebruik maken van de Smart Assist modus, waarbij de motor zelf de optimale juiste ondersteuning bepaalt. Daarnaast kan je via Bluetooth de display koppelen aan je smartphone voor verschillende extra functies (waaronder een navigatiefunctie, personalisatie van de ondersteuningsstanden, notificaties op het display en een fitnessfunctie met trainingsdoelen).

NATUURLIJK RIJGEVOEL


De SyncDrive middenmotor combineert de input van 6 verschillende sensoren (2-3 meer dan de grootste concurrenten), waardoor er een natuurlijke rijstijl nagebootst wordt en je nog meer ondersteuning krijgt als je dat nodig hebt. De trapondersteuning voelt soepel aan en sluit naadloos aan op de menselijke input.Bron: giant-bicycles.be


KRACHTIG MET EEN GROOT BEREIK

Geavenceerde motortechnologie en accusystemen helpen je om verder en sneller te rijden met minder inspanning. Giant biedt motoren aan die tot 360% extra ondersteuning leveren en daarom geschikt zijn voor elke rijstijl: van woon-werkverkeer en recreatief rijden tot een sportieve rijstijl op een uitdagender parcours. De EnergyPak accusystemen geven je een groot bereik en hebben een slimme laadtechnologie zodat ze snel een eenvoudig oplaadbaar zijn. Daarnaast hanteert Giant de hoogste veiligheidseisen op de markt.


2 modellen uit de 2020-collectie zijn de DailyTour E+ en de AnyTour E+.


DailyTour E+ & AnyYour E+

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+ en Anytour E+. Een actieve en comfortabele manier om op pad te gaan.

- Geluidsloze en onderhoudsarme beltdrive riemaandrijving (Dailytour E+)

- Geïntegreerde dagrij/nachtverlichting (Dailytour E+)

- Volledig nieuwe geïntgreerde accu


DailyTour E+1 BD

- Motor: Giant SyncDrive Sport

- Accukeuze: Giant EnergyPak SMART 500Wh

-Display: Giant RideControl EVO

- Versnellingen: Shimano Nexus 8 naafversnellingen

- Aandrijving: beltdrive (riemaandrijving)

- Voorvork: verend, 60mm veerweg

- Remmen: Shimano Hydraulische schijfremmen

- Prijs: €3.299


AnyTour E+1

- Motor: Giant SyncDrive Sport

- Accukeuze: Giant EnergyPak SMART 500Wh

-Display: Giant RideControl EVO

- Versnellingen: Shimano SLX 10 speed

- Voorvork: verend, 60mm veerweg

- Remmen: Shimano Hydraulische schijfremmen

- Prijs: €2.999


In 2018 heeft Giant (voor het derde jaar op rij) de verkiezing van de Beste E-Bike van de Nederlandse Consumentenbond. De winnende fiets was de Prime E+ (die je ook bij ons kan ontdekken). De Giant SyncDrive motor troefde daarmee de concurrentie af. Het oordeel:

"De Prime E+ 1 van Giant is de best scorende fiets in de test van de Consumentenbond. De e-bike met middenmotor behaalt een 8,4 als eindrapportcijfer en troeft daarmee de 37 andere elektrische fietsen af. Vooral als het gaat om de actieradius (score: 10) en kwaliteit van ondersteuning (score: 9,5) gooit de Prime E+ 1 hoge ogen. Het is het derde jaar op rij dat Giant met een elektrische fiets uit haar collectie een belangrijke prijs in de tweewielerbranche wegsleept. " (Bron)
Prijs-,en afmontagewijzigingen en druk-en zetfouten voorbehouden 19-8-2019.

1.478 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page