Heropening 11 mei: info

Bijgewerkt: mei 6

#SamenTegenCorona


Als alles normaal verloopt mogen wij vanaf maandag 11 mei terug de deuren openen. Wij werken, zowel werkplaats als showroom, voorlopig enkel op afspraak.


  • ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN: Klanten met een fiets die bij ons aangekocht is, krijgen voorrang. Vanaf dinsdag 5 mei contacteren wij zelf eerst de klanten die bij ons op de wachtlijst stonden voor een afspraak. Vanaf woensdag 6 mei (09u30) kan iedereen een afspraak maken via onze website of telefonisch. Heeft u een fiets die bij ons aangekocht is of heeft u echt heel dringend een afspraak nodig? Bel ons dan: wij voorzien steeds een aantal “noodafspraken” in onze planning.

  • ADVIES VOOR EEN NIEUWE FIETS: Ook hier werken wij voorlopig enkel op afspraak. Vanaf woensdag 6 mei kan u hiervoor een afspraak inplannen via onze website of telefonisch.

  • ACCESSOIRES EN ONDERDELEN NODIG?: Tot 11 mei leveren wij deze enkel aan huis, vanaf 11 mei voorzien wij ook afhaalmomenten voor bestellingen. Bestellen kan telefonisch.


In onze winkel hebben wij de nodige maatregelen genomen, kan u uw handen ontsmetten en dragen wij zelf zoveel mogelijk een mondmasker.


Door voorlopig enkel op afspraak te werken, nemen wij nog een tijdje onze verantwoordelijkheid als winkel zijnde om het aantal corona-besmettingen te blijven beperken en hopen zo mee te kunnen bijdragen aan een snelle versoepeling van alle andere maatregelen (familiebezoekjes, heropening cafés en restaurants, …). Wij zouden het onszelf niet kunnen vergeven mocht een heropening van de winkels terug een grote stijging in het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames veroorzaken en u zo nog langer moet wachten om familie en vrienden te kunnen bezoeken of dat de Oelegemse café’s en restaurants nog langer moeten wachten op een heropening.

Dit nieuws delen mag altijd! :)
#FietsenGCL #Heropening #MaarOpAfspraak #Burgerzin #AllemaalSamenTegenCorona

63 keer bekeken
ONZE DIENSTEN

- Verkoop race-,stads-,kinderfietsen,

  e-bikes en MTB's

- Fietsleasing

- Onderhoud en herstellingen

- Fietscoatings

- Workshops fietsonderhoud

- Professionele bikefittings

WAAR?

Oudstrijdersstraat 25A

2520 Oelegem

OPENINGSUREN

Voorlopig enkel na afspraak.

#BikeLikeAPro
#FietsenGCL
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fietsen GCL. Proudly created with Wix.com