top of page

UPDATE Dringende fietsherstellingen voor essentiële verplaatsingen

Sinds woensdag 18 maart 12u hebben wij de deuren van onze winkel moeten sluiten als maatregel om de verdere verspreiding van het Covid 19 virus in te perken. Dit voorlopig tem 5 april. Uit respect voor de mensen uit de gezondheidssector die dag in dag uit klaar staan om iedereen te helpen en ter bescherming van onze klanten en hun familie volgen wij deze maatregelen dan ook strikt op.


De FOD Economie heeft op 20 maart, op vraag van de Fietsersbond en Traxio, goedgekeurd dat dringende fietsherstellingen toegelaten zijn, dit opdat iedereen die de fiets nodig heeft voor essentiële verplaatsingen (o.a verzorgend personeel, personeel van supermarkten, apothekers, bakkers,... voor woon-werk verkeer) geholpen kan worden. Wij gaan dit weekend alles in het werk stellen om dit op veilige en verantwoorde manier te kunnen organiseren volgens de voorschriften van de bevoegde instanties, zodat wij vanaf maandag deze mensen OP AFSPRAAK kunnen verder helpen voor dringende herstellingen.


Zoals de overheid voorschrijft gaan wij ENKEL dringende herstellingen, voor mensen uit de vitale functies die hun fiets gebruiken voor essentiële verplaatsingen, uitvoeren en enkel na afspraak (0474/39.16.34).


Gelieve niet op eigen houtje tot aan de winkel te komen (dit is geen essentiële verplaatsing), deze zal sowieso gesloten zijn zoals voorgeschreven is. Enkel de werkplaats zal, volledig achter gesloten deuren, dringende herstellingen voor mensen die hun fiets nodig hebben voor essentiële verplaatsingen uitvoeren. Wij beoordelen telefonisch of uw herstelling dringend is en maken dan een afspraak. Herstellingen van fietsen voor recreatief gebruik zullen wij tem (voorlopig ) 5 april niet uitvoeren.


Bedankt voor uw begrip. Door ons allen samen aan deze maatregelen en richtlijnen te houden, kunnen wij de verdere verspreiding van het Corona-virus inperken. Wij volgen de situatie dag voor dag op en zullen u via onze sociale media of onze website over alle nieuwe updates informeren.


66 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page