IMG_1460.jpg

Wij werken volop aan een nieuwe website.

Onze vaste klanten zullen het zeker gemerkt hebben: het is de laatste tijd enorm druk bij ons. Wij krijgen veel aanvragen voor herstellingen van fietsen die niet bij ons gekocht werden en de corona-crisis stuurt ook veel roet in het eten door een wereldwijd tekort aan onderdelen.

 

Uiteraard zijn wij enorm gecharmeerd door het massale vertrouwen in onze hersteldienst, maar willen wij wel de service kunnen blijven voorzien die de klanten die een fiets bij ons gekocht hebben van ons gewend zijn.

Momenteel zijn wij volop aan onze website (en achter de schermen in onze winkel) aan het werken om onze dienstverlening te verbeteren voor jullie.

Onze excuses voor het ongemak.

Aankoop nieuwe fietsen

U wenst graag advies over de aankoop van een nieuwe fiets? 

Wij helpen u graag verder. Dit kan ook altijd op afspraak indien gewenst.

Fietsherstellingen en onderhoud

Voor herstellingen van fietsen van de merken Giant, Merida, Norta, Colnago of Thompson kan u bij ons terecht. Herstellingen van andere A-merken enkel na bespreking van de mogelijkheden.

 

Helaas kunnen wij geen herstellingen uitvoeren aan fietsen die online , in warenhuizen of supermarkten aangekocht werden door een gebrek aan specifieke onderdelen.

WEBSHOP

Een overzicht van ons aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires kan u ook terugvinden op onze webshop.

Zoekt u iets specifiek dat u niet meteen op onze webshop terugvindt? Contacteer ons gerust en wij bekijken hoe we u verder kunnen helpen.

CONTACT

Onze website is even offline, maar dat betekent niet dat wij dat zijn. ;) 

Ons contacteren kan :

- telefonisch 0474/39.16.34

- via whatsapp

- via mail: info@fietsengerritclaessens.com

Tijdens onze openingsuren verwelkomen wij u ook graag in onze winkel in Oelegem.