top of page

Verhuur e-bikes

Zorgeloos genieten van een leuke fietstocht

Beleef de voordelen en het plezier van een elektrische fiets op één van onze kwaliteitsvolle huurfietsen. Twijfelt u over de aankoop van een elektrische fiets en wilt u deze graag eens testen voor een langere periode (bvb voor woon-werkverkeer of een fietstocht in het weekend)? Dan kan u deze bij ons huren.

Ontwerp zonder titel (1).png

Korting op de aanschaf van jouw fiets

Bevalt het rijden op een e-bike je zo goed dat je na het huren een elektrische fiets wil kopen? Dan krijg je de huurprijs volledig terugbetaald*. Zo kan je voordelig testen of een e-bike iets voor jou is.

Modellen

Giant Entour E+0

Giant Entour E+0 - Maat: M met lage opstap - 500Wh accu - Syncdrive Core motor - Ketting en naafversnelling

Norta B2020

Norta B2020 - Kleur: Dieporanje (wijkt af van afbeelding) - Maat: 48 met lage opstap - Bosch Active Line + middenmotor - 500Wh accu - Ketting en naafaandrijving

Norta B3040

Norta B3040 - Kleur: dieporanje (wijkt af van de afbeelding) - Maat: 48 met lage opstap - Bosch Performance Line motor - 625Wh accu - Enviolo versnelling - Riemaandrijving

Norta B1020

Norta B1020 - Kleur: vuurrood (wijkt af van foto) - Maat: 48 lage opstap - Bosch Active Line middenmotor - Kettingaandrijving en naafversnelling

Giant e-bike modellen

Andere Giant testfietsen nog onderweg, verwacht vanaf voorjaar 2022.

Prijzen

Dagprijs

€25 

3 dagen

€65

5 dagen

€110

7 dagen

€150

09u00 - 17u30

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Waarborg: €150 per fiets

Praktisch

Elektrische fietsen kunnen afgehaald worden aan onze winkel of, mits kleine toeslag, geleverd worden in de Groot-Ranst en buurgemeentes. De fietsen kunnen afgehaald worden vanaf 9u en de huurfietsen dienen terug binnen te zijn om 17.30 u. 

 

Bij de aanvang ondertekenen we samen het huurcontract (dat je hieronder kan downloaden) en rekenen we de betaling van de huurprijs (zowel cash als bancontact) en de waarborg (enkel cash) af. Indien de fietsen niet op het afgesproken uur terug worden afgeleverd, behouden wij het recht om de waarborg in te houden.

Bij het inleveren of ophalen van de fietsen doen wij samen met u een check-up van de fiets.  Bij correcte aflevering van de fiets wordt de waarborg volledig terugbetaald.

*Beslis je binnen de 8 dagen na de verhuurperiode om een elektrische fiets bij ons aan te kopen, krijg je de huurprijs volledig terugbetaald.

Enkele leuke adresjes

bottom of page