Verkoop & fietsleasing

POR_8118.JPG

Uw nieuwe fiets

Wij selecteren met de grootste zorg de fietsmerken die wij verkopen op kwaliteit en veiligheid. Enkel fietsen waarmee wij zelf zouden willen rijden, verlaten onze winkel. 

 

Alle fietsen die bij ons verkrijgbaar zijn, kan u ook leasen via Team Cyclis, o2o fietsleasings, Cycle Valley en Mobeflex (voor particuliere leasings).

Welke diensten worden standaard bij ons voorzien bij de aankoop van een nieuwe fiets?

 • Alle fietsen in onze winkel worden op voorhand door ons zorgvuldig geselecteerd

 • Uw aangekochte fiets wordt volledig rijklaar afgemonteerd

 • Uw aangekochte fiets wordt volledig op jouw maat afgesteld

 • Indien gewenst, leveren wij uw aangekochte fiets aan huis

 • U krijgt deskundig advies en uitleg bij de levering

 • Voor e-bikes voorzien wij een infofiche voor een goed gebruik van het elektrische gedeelte

 • Gratis montage van bijhorende accessoires

 • Eerste service-inspectie en onderhoudsbeurt na drie maanden gratis

 • Verwerking en registratie van de fabrieksgarantie

 • Beheer van klantenhistoriek

 • Vervangfiets indien gewenst (en indien voorradig)

Giant_logo_pms300.png

Giant fietsen zijn al jaren een van de populairste racefietsen en mountainbikes. Ook de profs rijden graag rond op een racefiets of mountainbike van Giant. Denk maar aan Greg Van Avermaet en Laurens ten Dam bij CCC Team. Giant staat al jaren aan de top door hun vooruitstrevende innovaties.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat Giant een van de grootste fietsmerken ter wereld is, met een productie van miljoenen fietsen per jaar. 

Ride Life. Ride Giant.

liv-logo.png

Liv is het fietsmerk voor en door vrouwen. Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt. Om optimaal te genieten van je fietspassie, tellen bij Liv de drie F's: Fit, Form en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en  bovenal eruit springen qua looks. Liv deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietspassie. Liv is meer dan een fietsmerk. Veel meer zelfs.

Volg de Liv Community via: @Liv_Benelux

#LivBeyond

MERIDA_LOGO_LANDSCAPE_14_RGB_RZ_bewerkt.

In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald “de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.” Tijdens zijn leven heeft Ike het aanzien van de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider op het gebied van fietstechnologie gevestigd. Wij blijven de missie achter de MERIDA-productnaam uitdragen waarbij we jaarlijks 1,5 miljoen MERIDA-fietsen van topkwaliteit leveren. En we hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we een levenslange garantie* op het frame geven.

M.O.R.E Bike. M.O.R.E Fun.

merk_norta.jpg

Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat. Hun grootste troef is hun knowhow in framebouw. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit. Permanente innovatie en doorgedreven investeringen maken dat Norta altijd vooroploopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid. De befaamde Norta-kwaliteit wordt gemeten aan de hand van opgelegde kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

Uw voordeel? Een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat u vele jaren lang onweerstaanbaar kunt fietsen.

Onweerstaanbaar fietsplezier.

NIEUW sinds seizoen 2021

unnamed.jpg