top of page
AF2I7220.jpg

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om hun werknemers om via fietsleasing een bedrijfsfiets ter beschikking te stellen. Voor werknemers is dit  vaak niet alleen een duurzame mobiliteitsoplossing, maar ook financieel voordeliger dan een privé-aankoop (tot 40% voordeliger).

Wij willen zoveel mogelijk mensen zorgeloos kunnen laten genieten van hun fietstochtjes met een betrouwbare fiets op maat van ieders behoeftes, wensen en budget.

Zorgeloos fietsen? 
Ga voor een leasefiets
        van
Fietsen Gerrit Claessens

ONZE LEASINGPARTNERS

Wij werken samen met Cyclis Bike Lease, KBC Fietsleasing, o2o Fietsleasing, B2Bike, UBike en Lease A Bike. Via een van deze leasingmaatschappijen kunnen werknemers een fiets leasen.

 

De voorwaarden zijn afhankelijk van de leasingmaatschappij, maar meestal worden de fietsen geleaset over een termijn van 36 maanden en zit er in het leasingplan een omniumfietsverzekering en onderhoudsplan op maat. Bij de meeste maatschappijen kan u er zelf ook nog voor kiezen om een aantal fietsaccessoires (zoals fietstassen, fietshelm, ...) in de leasingformule te laten opnemen.

Wanneer u via ons een fiets wil leasen, begeleiden wij u of uw werknemer van a tot z om tot de meest zorgeloze fietservaring te komen. 

WAAROM VOOR FIETSEN GCL KIEZEN?
Wij gaan nog eens stapje verder!

U zo snel mogelijk de duurste fiets verkopen?

Nee, dat past niet in onze bedrijfsvisie, daarom gaan wij bij Fietsen Gerrit Claessens nog een stapje verder als het gaat om het aanbieden van de meest zorgeloze fietservaringen.

Boek hier uw afspraak

Bent u benieuwd welke fietsen u bij ons kunt leasen, of wenst u graag een vrijblijvende proefrit maken? Komt u gerust eens langs in onze winkel in Oelegem. Wij nemen alle tijd om u zo goed mogelijk te informeren welke fiets het beste past voor uw noden, wensen en leasingbudget.

bottom of page