top of page

Fietsleasing Vlaamse Overheid

Ben jij medewerker van de Vlaamse Overheid? Dan kan jij sinds kort een leasing aanvragen van een gloednieuwe bedrijfsfiets! Maak je minder zorgen over de dure brandstofprijzen of files onderweg en kies voor zorgeloos fietsen met een fiets van Fietsen Gerrit Claessens.
Hoe gaat het in zijn werk?

KBC fietsleasing digidealer digicode
KBC fietsleasing

1. Je ontvangt een digitale barcode van het KBC MoveSmart platform. Met deze barcode kan je bij een KBC Digidealer naar keuze langsgaan voor meer informatie, een proefrit en, als je je keuze gemaakt hebt, de officiële start van je fietsavontuur met de bestelling van dé fiets perfect op jouw maat!Kies zeker een KBC dealer die je een goed gevoel geeft, waarbij je geen nummertje in het systeem bent en waar je voor een voortreffelijke na-service terecht kan. Bij Fietsen Gerrit Claessens in Oelegem ben je welkom voor vrijblijvende testritten en advies op maat.


Kies je ervoor om met ons in zee te gaan en via ons jouw nieuwe fiets te leasen? Dan kan jij rekenen op:

- een gratis eerste nazicht 3 - 5 maanden na aankoop waarbij we overlopen of alles met je nieuwe fiets naar wens is

- een gratis vervangfiets bij herstellingen en onderhoud

- voorrang bij herstellingen

- noodafspraken in drukke periodes waarbij je op korte termijn meteen geholpen wordt


2. Je komt langs bij Fietsen Gerrit Claessens in het centrum van Oelegem en wij helpen je met al je vragen en adviseren je in de keuze van de ideale bedrijfsfiets. En nee, wij proberen je niet de duurste fiets aan te smeren, maar de fiets die volledig voldoet aan jouw wensen en vereisten.


3. Heb je je keuze gemaakt? Dan scannen wij je barcode, adviseren je bij de keuze van het onderhoudsbudget en jij ontvangt een offerte in je KBC MoveSmart platform.


4. Na goedkeuring van de leaseofferte en validatie door de Mobility Manager wordt de bedrijfsfiets onmiddellijk besteld. Tot en met 20 december kunnen jullie de leasingoffertes aanvragen en bestellen. Vanaf 2 januari 2023 is de aflevering van de fiets, indien op voorraad, toegestaan.


5. Na aflevering van de fiets houdt onze samenwerking met jou als nieuwe klant voor ons niet op! Ook na aflevering kan je op ons blijven rekenen. Wij geven je graag nog onderhoudstips en voldoende informatie mee zodat jij optimaal van je nieuwe droomfiets kan genieten en blijven steeds bereikbaar voor al jouw vragen.

Hopelijk tot snel!

Gerrit, Nico & Zoë


Fietsen Gerrit Claessens

Oudstrijdersstraat 25a

2520 Oelegem

0474/39.16.34

info@fietsengcl.be

319 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page