top of page

ACTIE: CST Antilekband - nu met 25% korting

CST Platinum Protector: Dé Ultieme Antilekband


We krijgen de laatste tijd in onze winkel heel vaak de vraag voor antilekbanden, daarom zijn wij op zoek gegaan naar dé beste antilekband op de markt. Uiteraard kan je met elke band lek rijden, aangezien er nu eenmaal lucht in de binnenband zit en comfort ook zeer belangrijk is. MAAR rustig verder fietsen kan, want CST heeft de ultieme reeks van antilekbanden ontworpen.


De CST Platinum Protector gebruikt de ideale combinatie van 2 materialen: een rubberen laag die de scherpe delen terug duwt en een geweven EPS laag die voorkomt dat de meest scherpe punten de binnenband raken.

Wij lanceren deze buitenband (700 x 35) nu in onze winkel tegen een speciale introductieprijs. Deze actie is geldig tot en met de start van onze verbouwingen zaterdag 2 november. Daarna zijn wij een aantal dagen gesloten wegens verbouwingen. Door het onverwachte succes (waarvoor dank aan onze topklanten!) is onze winkel momenteel al te klein geworden om al onze nieuwe modellen tentoon te stellen en om alle herstellingen en onderhoud uit te voeren. Omdat onze klanten alleen het beste van het beste verdienen, gaan wij in ons eerste jaar in Oelegem al verbouwingen uitvoeren. We proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken en maar 2-3 dagen te sluiten. Na de verbouwingen zijn jullie uiteraard allemaal welkom om de vernieuwde winkel te ontdekken tijdens een speciaal opendeurweekend. Meer informatie hierover volgt binnenkort.


Adviesverkoopprijs: €39,95

ACTIEPRIJS*: €29,95
*Actie geldig tem 4 november 2019 en niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page