top of page

Genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar

Begin dit jaar wonnen we, als startende fietsenwinkel, op Velofollies de BeBike Award voor Beste Bike Service Center van het jaar 2019. Als ultieme kers op de taart zijn we nu ook genomineerd voor Tweewielerwinkel van het jaar 2020. Vol enthousiasme en motivatie vertellen we hieronder onze "fiets-filosofie" en onze doelen.

Anderhalf jaar geleden zijn we (we zijn: Gerrit en Nico Claessens en Zoë Helsen) in Oelegem een nieuwe uitdaging aangegaan. In de Oudstrijdersstraat 25A in "Eulegoem", op dezelfde plaats waar ex-wielrenner Jos Sels vroeger al Norta's verkocht en herstelde, vonden we de ideale locatie en met Norta, Giant/Liv en Merida kunnen we een mooi en uitgebreid gamma aan top A-merken aanbieden. Van de ultieme "stads-e-bikes" tot sportieve alleskunners, oerdegelijke stadsfietsen, recordsbrekende aeroracers en pleziermakende gravelbikes.Foto: Uitreiking BeBike Awards op Velofollies 2020 (Bron: Becycled.be)

Onze filosofie als het om fietsen gaat, "#BikeLikeAPro", trekken we door in onze hele bedrijfsvoering. Ons doel is om onze klanten dezelfde fietservaringen te bezorgen als de profwielrenners bij Team Sunweb en Team Wiggle High 5 waarvoor Gerrit werkte: Fietsen zonder Zorgen. Daarvoor hebben we ons dienstenaanbod verder uitgebreid dan enkel verkopen en herstellen van fietsen. Ook in de toekomst blijven we volop innoveren en uitbreiden om onze klanten een totale "ontzorging" te kunnen aanbieden.


Ook de fietsmerken waarmee wij samenwerken, zijn volledig gekozen volgens onze #BikeLikeAPro-filosofie. Met Giant/Liv, Norta en Merida kunnen wij in verschillende segmenten de toppers op de fietsenmarkt aanbieden en in alle prijscategorieën.


Een speciale focus (en doel voor de komende jaren) heeft Zoë voor de fietsende dames. Ook zij verdienen het beste van het beste, speciaal naar hun maten en wensen. Met zelf heel wat fietservaringen (van zowel het MTB-segment, e-bikesegment en het racefietssegment), een man die jarenlange ervaring heeft als mecanicien voor professionele dameswielrenners (o.a. Jolien d'Hoore en Emma Johansson), een samenwerking met een professionele bikefitter/kinesitherapeut (Bike-2-Fit Bikefitting) en hét damesfietsmerk bij uitstek, Liv, kunnen wij ook de fietsende dames de ultieme fietservaringen aanbieden.
Zoals u kan lezen, ontbreekt het ons team absoluut niet aan de nodige passie voor de fiets. Daarom was het voor ons ook een enorme eer om bij de 20 genomineerde Belgische en Nederlandse fietsenwinkels te eindigen. De Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Naast een enorme eer is deze nominatie voor ons ook een ideaal leer- en reflectiemoment zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.


Duimen jullie mee voor ons?


52 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page