top of page

Giant 2020: FastRoad

Zo soepel, zo efficiënt dat het voelt alsof je vliegt. Deze lichtgewicht laagvlieger combineert het sportieve gevoel van een racefiets met het toegevoegde vertrouwen en de controle van een vlak stuur.
Fastroad SL 1

De perfecte balans tussen de snelheid van een racefiets en de veelzijdigheid van een stadsfiets. Deze nieuwe racefiets met vlak stuur heeft een lichtgewicht ALUXX SL aluminium frameset en zet de rijder in een comfortabele en efficiënte zitpositie. De licht lopende 700c wielen zorgen voor comfort op ruwe wegen. Deze wielen kunnen overweg met bredere banden tot maat 32c en dat is perfect om met vertrouwen en controle over ruwe wegen te sturen. De geïntegreerde ergo bar-ends bieden extra comfort aan je handen tijdens lange avonturen. Krachtige schijfremmen geven je extra controle in alle weersomstandigheden en de eenvoudige montagemogelijkheid voor een drager maken van de FastRoad SL een slimme keuze voor woon-werkverkeer, fitness-ritten en weekend-uitstapjes.


- frame: ALUXX SL-Grade Aluminium

- voorvork: Advanced Grade Composite, Alloy OverDrive Steerer, Disc

- aandrijving: Shimano 105

- wielset: Giant S-R2 Disc

- prijs: €1.099De Fastroad is verkrijgbaar vanaf €699 (aluminium frame) en is ook beschikbaar in carbon frame-uitvoering met Shimano 105 (€1.699) en Shimano Tiagra (€1.499).


Prijs-,en afmontagewijzigingen en drukfouten voorbehouden 20-8-2019.

232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page