top of page

Give wings to your dreams and let them come true in 2021

Gerrit, Nico en Zoë wensen jullie in 2021 veel geluk, liefde en een goede gezondheid.


2020, wat een jaar was dat seg. Een jaar van 1,5m afstand, maar elkaar nooit loslaten. Een jaar met een pandemie, lockdowns, verplichte sluitingen, mondmaskers, veiligheidsraden, handen eindeloos ontsmetten, ... maar ook een jaar waarin er heel veel gefietst werd.


Wij willen onze klanten en de vele nieuwe klanten heel hard bedanken voor het vertrouwen. Maar hier houden we het dit jaar niet bij, dit jaar willen we ook een heel dikke dankjewel zeggen tegen de voltallige zorgsector.


Dikke, dikke merci!

Net in moeilijkere periodes is het belangrijk om je dromen te blijven volgen. Zo beginnen wij in onze winkel zelf enorm enthousiast aan 2021. Naast Giant, Liv, Merida en Norta mogen we binnenkort ook de eerste Colnago's in onze showroom plaatsen.


The bikes that made history!

Gerrit en Colnago, die kennen mekaar al even. Toen Gerrit mecanicien en later hoofdmecanicien werd bij de Britse dameswielerploeg Team Wiggle High 5 mocht hij dagelijks met deze racefietsen van Italiaanse topkwaliteit werken. Voor menig wielerliefhebber zal de naam Colnago dan ook geen toelichting hoeven. Geen enkel fietsenmerk heeft zo'n mooie geschiedenis dan dat van Ernesto Colnago. Iconisch!


Herinneren jullie deze nog?


Bron: www.colnago.com

Of deze, uit de laatste Tour de France, waarin Roglic op de voorlaatste dag de zege nog uit handen moest geven aan opkomend talent Pogacar?


Bron: www.colnago.com

Op een Colnago fiets werden reeds 62 wereldkampioenentitels behaald (o.a. Freddy Maertens in 1981 en Johan Museeuw in 1996), 38 klassiekers gewonnen, 18 grote rondes gewonnen en 18 Olympische titels behaald.


Aan 1 van die klassiekers heeft Gerrit mogen meewerken, in 2015 won de Italiaanse Elisa Longo Borghini de Ronde van Vlaanderen met een Colnago V1-R, die Gerrit gemonteerd heeft en nu in het Museum van Colnago staat te pronken tussen andere iconische fietsen.

Onze nieuwe samenwerking met Colnago is er dus al eentje met een mooie geschiedenis en nu ook een enthousiaste blik naar de toekomst.


De volgende leestip willen we jullie nog graag met jullie delen: een interview met Ernesto Colnago, een leuk artikel voor zowel de Colnago-liefhebbers als diegenen die het merk nog niet zo goed kennen. Waarom wij al jarenlang diezelfde passie voor de fiets delen als Ernesto Colnago en waarom wij zelf zo enthousiast zijn over Colnago, kan je al afleiden uit het artikel, maar binnenkort ook ontdekken in onze showroom.The real quality of a bike: what's under the paint and in the joints, not just the appearance.

Wist je dat?

  • Colnago de carbonvezel fietsen uitgevonden heeft?

  • Colnago de eerste racefietsen met schijfremmen op de markt gebracht heeft?

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page