top of page

Goed nieuws!

Goed nieuws: Gerrit heeft zowel vorige week zaterdag als gisteren een negatieve Corona test afgelegd.


Wij zijn dan ook superblij te kunnen aankondigen dat vanaf morgen, vrijdag 3 december, de winkel terug normaal geopend zal zijn. Wij proberen iedereen die afgelopen week normaal een afspraak had om zijn fiets binnen te brengen of af te halen vandaag of morgen nog te contacteren, maar jullie mogen ons ook altijd zelf bellen of mailen.


Uiteraard blijft Gerrit ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ behouden: het gebruikelijke mondmasker, handen ontsmetten en fietsen ontsmetten, maar hij zal de komende dagen ook dagelijks een zelftest uitvoeren om alle risicoโ€™s voor onze klanten tot een minimum te beperken.

Voorlopig draait de winkel nog wel even op halve kracht en kan het de eerste dagen wat drukker zijn door alle uitgestelde afspraken, maar wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen!

Oh en omdat we vorige week zo abrupt moeten dichtdoen hebben, worden onze ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐˜† ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ต๐—ผ๐—ผ ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฑ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ!


Ontdek ze op www.eulegoem.beTot morgen!


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page