top of page

Herstellingen en onderhoud na afspraak

Als fietsenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van elektrische fietsen en sportieve fietsen dragen wij na-service (herstellingen en onderhoud) voor fietsen hoog in het vaandel. In onze eigen werkplaats zorgen wij met de grootste zorg, vakkennis en deskundigheid voor uw fiets.Het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat de vraag naar kwaliteitsvolle herstellingen enorm gestegen is en hebben wij dan ook vele nieuwe klanten voor herstellingen mogen verwelkomen, waarvoor enorm veel dank van ons!


Helaas zijn hierdoor bij ons de wachttijden opgelopen. Om de drukte zo goed mogelijk op te vangen, werken wij al een tijdje op afspraak. Fietsen binnenbrengen zonder afspraak is momenteel door de drukte niet mogelijk. Logistiek krijgen wij dit helaas niet verwerkt en we kunnen dan ook geen fietsen aannemen zonder afspraak (zowel voor herstellingen als onderhoud).


"Maar ik kan op voorhand toch niet weten wanneer ik lek ga rijden of stukken rijd?"

Nee, dat klopt inderdaad. Daarom voorzien wij ook noodafspraken voor dringende herstellingen van fietsen die bij ons aangekocht werden. Deze service is inbegrepen bij de aankoop van een fiets bij ons en klanten mogen ons hiervoor altijd bellen.


Voor fietsen die niet bij ons aangekocht werden, voorzien wij wel andere oplossingen. Zo kan u bij ons een vervangfiets huren voor de duur van uw herstelling.


"Herstellen jullie alle merken en types van fietsen?"

Vroeger was een fiets gewoon een fiets en kon iedereen wat sleutelen aan die fiets en hier ook onderdelen voor verkrijgen, maar de fietsenmarkt is ondertussen grondig veranderd. Dat heeft vele voordelen, maar helaas ook enkele nadelen. Voor de meeste A-merken zijn er geen problemen (buiten af en toe een merkspecifiek spatbord ed.) en bent u dan ook meer dan welkom bij onze hersteldienst.


Als u uw fiets gekocht heeft bij een supermarkt, doe-het-zelfzaak of een andere branche-vreemde origine is het vaak moeilijk om uw fiets te herstellen. Vaak worden bij deze fietsen onderdelen van bedenkelijke kwaliteit gebruikt van leveranciers die wij niet kennen en waarvan de oorsprong vaak moeilijk te achterhalen is. Voor  de herstelling van deze fietsen moeten wij dan ook noodgedwongen weigeren. Lange wacht- en hersteltijden omdat wij de nodige onderdelen niet vinden of duurdere, niet frequente oplossingen moeten voorzien, zorgen ervoor dat wij niet de service kunnen voorzien die wij u graag geven.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page