top of page

Herstellingen en onderhoud: OP AFSPRAAK

Wij krijgen massaal veel aanvragen voor herstellingen en onderhoud. We willen jullie dan ook massaal bedanken voor het vertrouwen in onze fietshersteldienst! Door de grote drukte en het wereldwijde tekort aan onderdelen, werken wij volledig op afspraak voor herstellingen en onderhoud om onze service naar onze klanten te kunnen blijven garanderen en de hersteltijden tot een minimum te beperken.

Momenteel zijn we hiervoor bezig aan een nieuwe website en bijhorend afsprakensysteem om alle herstellingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voor jullie. In de tussentijd kunnen jullie afspraken voor herstellingen en onderhoud telefonisch (0474/39.16.34) of via mail (info@fietsengerritclaessens.com) maken."Ik heb mijn fiets niet bij jullie gekocht, kan ik toch bij jullie terecht voor herstellingen en onderhoud?"


Wij herstellen alle fietsen die bij ons aangekocht zijn en fietsen van merken die wij verdelen (Giant, Merida, Norta, Liv, Colnago & Thompson). Momenteel is er een wereldwijd tekort aan bepaalde fietsonderdelen door de recente grote populariteit van fietsen als ontspanningsmogelijkheid. Wij hebben massaal geïnvesteerd in onderdelen voor fietsen die bij ons aangekocht zijn om onze klanten ook in deze uitzonderlijke tijd toch zoveel mogelijk de service te kunnen garanderen waar wij dagelijks naar streven. Voor minder courante onderdelen lopen de wachttijden momenteel op tot zelfs 30 weken waardoor wij helaas niet iedereen kunnen verder helpen.Fietsen die bij ons aangekocht werden, krijgen in drukke periodes voorrang.


Logisch toch? Deze fietsen hebben wij zorgvuldig geselecteerd voor onze klanten vanuit onze ervaringen en expertise. We kennen de leveranciers en hun fietsen goed en hebben met hen een uitstekende relaties voor garanties, onderdelen, technische ondersteuning, ... . Deze leveranciers zijn goede partners geworden waarmee we graag en vlot kunnen samenwerken.


Bovendien wensen we met deze extra service ook de klanten te bedanken die hun vertrouwen in ons en onze partners stellen. Zij verdienen het beste van het beste. Voor klanten die een fiets gekocht hebben bij ons, voorzien wij dan ook noodafspraken voor dringende herstellingen.


Kan je je fiets niet lang missen?


Ook dat is logisch. De fiets is steeds vaker een belangrijk mobiliteitsmiddel geworden, maar ook als ontspanningsmiddel essentieel voor ons mentale welzijn in deze rare "Covid 19" periode. Wij voorzien daarom elektrische vervangfietsen. Deze service is gratis bij de herstelling van fietsen die bij ons aangekocht werden. Klanten die hun fiets niet bij ons gekocht hebben, kunnen een vervangfiets huren.Alvast bedankt voor uw begrip! Heeft u nog vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u met plezier verder.129 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page