HERSTELLINGEN: enkel na afspraak

Iedereen is aan het fietsen geslagen: super! Na de verplichte Corona-sluiting van 7-8 weken zorgt dit momenteel nog steeds voor een enorme toestroom aan herstellingen. Wij draaien op volle toeren en zelfs meer dan dat ook, zodat iedere fiets die hier staat zo snel mogelijk klaar is šŸ˜‰. Daarom vragen wij jullie vriendelijk om te volgende richtlijnen even op te volgen:


  • Plan tijdig uw herstelling of onderhoud in. Wij werken tot zeker na de zomer enkel op afspraak voor herstellingen. Dit is niet om ā€œmoeilijk te doenā€, maar juist om enorm lange hersteltijden voor u te vermijden. Een afspraak inplannen kan online via www.fietsengerritclaessens.com/afspraken

  • Herstellingen terwijl u wacht kunnen wij niet uitvoeren.

  • Wij contacteren u als uw herstelling of nieuwe fiets klaar is. 3x per dag bellen of mailen met de vraag of uw fiets klaar is, is dan ook niet nodig šŸ˜‰

  • Op donderdag blijven wij voorlopig met gesloten deuren werken en dit tot nader bericht. Dit doen we niet om jullie te ā€œirriterenā€, maar net opdat uw fiets sneller klaar zou zijn.

  • Voor fietsen die bij ons zijn aangekocht voorzien wij ook noodafspraken voor dringende herstellingen (bel ons gerust even hiervoor). Dit kunnen wij, door de enorme drukte, helaas enkel voor fietsen die bij ons aangekocht zijn. Dit hoort nu eenmaal bij de aankoop van uw fiets. Fietsen die niet bij ons aangekocht zijn, zullen helaas moeten wachten. Ook uw lekke band.

Onze welgemeende excuses, maar wij doen dag in dag uit (en nu zelfs 's nachts momenteel) ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk terug op de fiets te krijgen.

Alvast bedankt voor uw begrip en respect.

0 keer bekeken
ONZE DIENSTEN

- Verkoop race-,stads-,kinderfietsen,

  e-bikes en MTB's

- Fietsleasing

- Onderhoud en herstellingen

- Fietscoatings

- Workshops fietsonderhoud

- Professionele bikefittings

ā€‹

WAAR?

Oudstrijdersstraat 25A

2520 Oelegem

ā€‹

ā€‹

OPENINGSUREN

Voorlopig enkel na afspraak.

#BikeLikeAPro
#FietsenGCL
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fietsen GCL. Proudly created with Wix.com