top of page

KBC Fietsleasing partner

Sinds begin juni 2021 zijn wij trotse partner geworden van KBC Fietsleasing. In 2016 introduceerde KBC de eerste leasingfietsen in België en sindsdien leasden al meer dan 20.000 werknemers een fiets via KBC Fietsleasing.


Goed nieuws voor veel van onze klanten, want vanaf nu kunnen ze dus ook bij Fietsen Gerrit Claessens terecht. Wij kunnen u een mooi aanbod van verschillende racefietsen, e-bikes en speed pedelecs aanbieden van de volgende, door KBC geselecteerde fietsmerken:


Giant


Giant fietsen staat al jaren aan de top door hun vooruitstrevende innovaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Giant het grootste fietsenmerk ter wereld is, met een productie van miljoenen fietsen per jaar. In hun gamma hebben ze kwalitatief hoogwaardige racefietsen en de best presterende elektrische fietsen op de markt.

Ride Life. Ride Giant.Liv


Liv is het fietsmerk voor en door vrouwen. Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt. Om optimaal te genieten van je fietspassie, tellen bij Liv de drie F's: Fit, Form en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks. Liv deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietspassie. Liv is meer dan een fietsmerk. Veel meer zelfs.

Volg de Liv Community via: @Liv_BeneluxMerida


In 1972 richtte Ike Tseng MERIDA op. De drie lettergrepen Me-ri-da betekenen grofweg vertaald “de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo prettig mogelijke manier zijn bestemming kan bereiken.” Tijdens zijn leven heeft Ike het aanzien van de fietsindustrie veranderd en Taiwan als wereldleider op het gebied van fietstechnologie gevestigd. Wij blijven de missie achter de MERIDA-productnaam uitdragen waarbij we jaarlijks 1,5 miljoen MERIDA-fietsen van topkwaliteit leveren. En we hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we een levenslange garantie op het frame geven.

M.O.R.E Bike. M.O.R.E Fun.
Thompson

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen, thuis van de “Muur van Geraardsbergen” welke uiteraard bekend is uit de Ronde Van Vlaanderen. Na oprichting startte Thompson direct met volledige productie in huis, van ontwerp tot en met frames lassen, lakken en assembleren. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek, namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”.


Belgische fietsen aan scherpe prijzen.Wij hebben nog een ruime keuze snel leverbare elektrische fietsen en nog enkele racefietsen in verschillende maten en afmontages die op korte termijn leverbaar. Een actueel overzicht fietsen op voorraad en onderweg kan u terugvinden op


Contacteer ons gerust voor meer informatie, levertermijnen en een vrijblijvende offerte van jouw droom leasefiets.
Meer informatie over KBC Fietsleasing kan u via deze link terugvinden.
67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page