top of page

Bakfiets? Kiffy!

Bijgewerkt op: 28 apr. 2022

Kiffy? Een handig gezinsvervoermiddel met alle wendbaarheid en de ecologische voordelen van een fiets, MAAR mét de capaciteit van een kleine gezinsauto.


De hoge brandstofprijzen zorgen ervoor dat veel mensen hun auto('s) liefst wat meer aan de kant zouden laten staan. Momenteel is de vraag naar fietsen al uitzonderlijk vroeg in het seizoen enorm beginnen stijgen. Alleen is een fiets voor gezinnen met jonge kinderen en/of veel boodschappen niet altijd gemakkelijk.


OPLOSSING

De longtail cargo fietsen van het Franse Kiffy hebben een extra lang en versterkt frame waardoor deze extra draag- en laadvermogen hebben. De extra ruimte kan gebruikt worden voor het plaatsen van 2 kinderstoelen en/of boodschappen. Niet alleen gezinnen, maar zelfs ondernemers gebruiken dit type van fiets om zichzelf en hun grote lading te vervoeren.


De grote voordelen van een Kiffy Capsule MT longtail fiets


1. Hoog laadvermogen tot 200kg

De Kiffy Capsule MT heeft een laadvermogen tot 200kg. Je kan dus evenveel gewicht vervoeren als de gemiddelde bakfiets.

2. Makkelijk op te bergen

In tegenstelling tot een bakfiets is de longtail eBike niet breder dan een gewone eBike en de Kiffy Capsule MT is zelfs in de lengte even compact als bijvoorbeeld een gewone Norta city eBike. Bovendien kan hij door praktisch ontwerp zelfs verticaal opgeborgen worden, jawel verticaal.

3. Wendbaar en comfortabel fietsen

Dankzij het compacte ontwerp en de rechte rijpositie voel je je onmiddellijk comfortabel en zeker op de Kiffy. Bovendien is hij één van de lichtste cargofietsen op de markt en in combinatie met het lage zwaartepunt zorgt dit ervoor dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens je fietstocht, zelfs met de kids of bagage achterop. Het sterke kader en de bredere banden zorgen voor extra stabiliteit.


4. Topkwaliteit met een krachtige en betrouwbare Bosch motor en een versterkt aluminium frame

Met een koppel van 65Nm beschikt te betrouwbare Bosch motor over voldoende kracht om vrij en comfortabel met de extra lading te rijden zonder moe te worden van het trappen.


5. Prijs is inclusief accessoires

In tegenstelling tot vele andere merken komt de Kiffy Capsule MT standaard met een in hoogte verstelbaar stuur, een voordrager, voetplanken, veiligheidsrek en wielafdekking, zodat kindervoetjes niet tussen de spaken kunnen komen.

6. Milieubewuste productie

Door de korte keten aanpak en het beperken van CO2 uitstoot verloopt de productie van Kiffy fietsen vrij milieubewust. Niet enkel de assemblage van de fiets gebeurt in Frankrijk, maar het volledige productieproces van ontwerp tot assemblage vindt plaats in de buurt van Saint-Etienne. Made in France is dus niet enkel een holle slogan.
7. Single size

Is uw partner heel wat groter of kleiner als jij? Geen probleem, ook hij of zij kan de kids met de Kiffy naar school of hobby's vervoeren! Door het aanpasbare ontwerp kan de fiets gebruikt worden door fietsers van ongeveer 1m55 tot 2m.

Ben je benieuwd en wil je hem graag eens testen?

Wij hebben een testmodel rijklaar staan. Spring gerust eens binnen om deze vrijblijvend te testen.


info@fietsengcl.be

0474/39.16.34


Bovendien organiseren wij dankzij Wiki Sports ook Demo Testweken waarbij je de Kiffy longtail eBike uitgebreid mag testen. Deze testweken vinden plaats van:


Zaterdag 28/05 - Donderdag 02/06

Zaterdag 02/07 - Donderdag 07/07


142 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page