top of page

Nieuwe datums workshops fietsonderhoud

Op vraag hebben wij dit voorjaar nieuwe datums voor de workshops fietsonderhoud vastgelegd. Zaterdag 28 maart en zaterdag 18 april organiseren wij 2 extra workshops onderhoud aan racefietsen. De workshops starten om 17u en duren ongeveer 2u30.

Heb je tijdens je fietstocht te kampen met materiaalpech? Of wil je niet voor elk gepiep, geruis of gekraak naar de fietsenmaker? Zelf een cassette wisselen of een lekke band repareren?

Gerrit heeft ervaring als hoofdmecanicien bij de Britse damesprofploeg Wiggle-High5, waardoor dameswielrennen voor hem geen geheimen meer kent. In 2017 heeft hij de overstap kunnen maken naar het hoogste niveau in het wielrennen bij Team Sunweb. Door zijn ervaring in tal van grote rondes (waaronder de Tour de France) is hij dus helemaal op de hoogte van de laatste innovaties in de wielerwereld. 


We bieden aparte workshops aan voor elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en MTB's. Daarnaast organiseren we ook elk najaar een aparte workshop voor dames. Per workshop zullen er maximaal 6 deelnemers, zodat iedereen alles goed kan volgen en voldoende tijd heeft om vragen te stellen. Meer info en inschrijven: https://www.fietsengerritclaessens.com/uw-basisonderhoud
275 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page