top of page

Premium Bike Wash, want een propere fiets gaat langer mee

Wist u dat een propere fiets het lange leven is van die fiets? Een vuile fiets zal veel sneller verslijten dan de verwachte/voorziene levensduur. Bovendien is het aangenamer fietsen met een propere fiets en is het voor de fietsenmaker ook veel aangenamer om eraan te werken bij herstellingen.

Misschien heeft u zelf niet altijd tijd om uw fiets proper te onderhouden, maar dan bieden wij voor u de oplossing met onze Premium Bike Wash.
Hoe werkt het?


U maakt op voorhand een afspraak en brengt uw fiets op het afgesproken moment binnen. Wij poetsen uw fiets uiterst zorgvuldig, met de hand en enkel met professionele en kwalitatief hoogwaardige producten van Morgan Blue en ProTeam Bicycle Care (van beide zijn wij ook officieel dealer). Op het afgesproken tijdstip kan u daarna uw fiets terug komen oppikken en kan u met een propere fiets weer op pad. Een afspraak maken kan u via telefoon 0474/39.16.34 of via mail info@fietsengerritclaessens.com


Behandeling


  1. Ontvetten en reinigen van ketting, tandwielen en derailleur

  2. De fiets volledig “inzepen” om al het vuil los te weken en grondig wassen van alle hoekjes en kantjes. Hierbij maken we gebruik van aangepast materiaal en een 2 emmer systeem (vette en niet-vette delen worden uiteraard niet met hetzelfde water en materiaal gewassen).

  3. Het drogen van de fiets gebeurt met zowel compressor als microvezel doeken om tot een perfect, resultaat te komen.

  4. Extra: Tegen een kleine meerprijs kan er ook een extra beschermende laag (Clean and Cure Sealant van Proteam Bicycle Care) aangebracht worden, die een beschermtijd heeft van 2 maanden. Of u kan ook ineens kiezen voor de hydrofobe fietscoating die uw fiets minstens 2 jaar lang beschermd tegen vuil.

  5. Smeren van ketting en onderdelen


Prijzen:

  • 25 euro voor racefiets en MTB (hardtail)

  • 30 euro voor stadsfiets, e-bike en MTB (fully)

  • 5 euro meerprijs voor het aanbrengen van de Clean and Cure Sealant

27 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page