top of page

Update: nieuwe maatregelen

Vanaf woensdag 29 juli worden de regels ivm winkelen terug verstrengd als gevolg van het toenemend aantal besmettingen met het Covid 19-virus. Ook wij zijn bezorgd om onze eigen gezondheid, die van onze grootouders, die van onze klanten en de algemene volksgezondheid en vragen daarom ook de naleving van de nieuwe (en alle huidige) maatregelen in zowel showroom als werkplaats.

  • Voortaan moeten we terug alleen winkelen, of hoogstens vergezeld van één minderjarige.

  • Een winkelbezoek mag max. 30 minuten duren, tenzij na afspraak.

Aangezien wij graag voldoende tijd uitrekken voor onze klanten bij het advies geven en eventuele testritten, zullen wij voor onze showroom terug volledig op afspraak werken voor advies over een nieuwe fiets. Voor aankopen van accessoires en onderdelen is geen afspraak nodig. Een afspraak maken kan via deze link.

Verder blijven ook de volgende maatregelen van kracht bij een bezoek aan onze winkel:


  • Mondmaskers zijn verplicht. We weten het, het is even aanpassen, maar de gezondheid primeert.

  • Handen te ontsmetten bij binnenkomst. De flesjes handgel staan klaar voor jullie.

  • Ook met mondmasker is 1,5m afstand nog aangeraden.

  • Bent u ziek of voelt u zich niet zo goed? Dan vragen wij u om uw afspraak even uit te stellen of contacteer ons telefonisch en wij proberen u zoveel mogelijk vanop afstand verder te helpen.

  • De werkplaats werkt al even enkel op afspraak. Dit gaan we nog een tijdje zo houden. Herstellingen terwijl u wacht zijn helaas niet meer mogelijk.

Wij hopen op jullie begrip en burgerzin voor het naleven van de maatregelen . Wij doen alleszins ons uiterste best voor jullie als klanten en zullen updates ivm nieuwe maatregelen zo snel mogelijk via onze website en sociale media met jullie delen.

Hou jullie goed en gezond!
61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page