top of page

UPDATE: Vakantiekalender 2020

UPDATE: Door de huidige uitzonderlijke situatie als gevolg van het Covid 19 virus passen wij onze kalender voor 2020 aan.


2019 loop stilletjes aan ten einde en wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om onze beste wensen alvast over te maken aan jullie voor de komende feestdagen en het nieuwe jaar.


2019 was zowel een topjaar als een heel moeilijk jaar voor ons. In maart, net na onze opening, heeft ons dochtertje gezondheidsproblemen gehad met een spoedoperatie en revalidatie in het UZ Gasthuisberg, waardoor de eerste herstellingen en bestellingen op onze nieuwe locatie in Oelegem wat vertraging opliepen. Wij willen al onze nieuwe en bestaande klanten daarom nogmaals heel hard bedanken voor het nodige begrip tijdens deze moeilijke opstart. Maar ondanks die moeilijke opstart, is 2019 zowel voor ons dochtertje als voor de winkel nog een topjaar geworden.

Hopelijk mogen we jullie ook allemaal in 2020 terug verwelkomen. Om alle herstellingen vlot te laten verlopen hebben wij in oktober als de nodige verbouwingen uitgevoerd en om ervoor te zorgen dat jullie in 2020 niet voor verrassingen staan met het onderhoud van de fietsen, delen wij nu alvast onze vakantiekalender mee. Gelieve er ook rekening mee te houden dat maandag onze vaste sluitingsdag is. Zaterdag zijn we daarentegen wel geopend ;).
Donderdag 21 mei (OH Hemelvaart): open


Maandag 1 juni (Pinkstermaandag): gesloten


Zaterdag 11 juli (Vlaamse feestdag): open


Zondag 19 juli - vrijdag 24 juli: gesloten


AUGUSTUS OPGELET: Augustus is altijd een enorm drukke periode in de hele fietsensector (niet alleen bij ons) met vooral veel onderhoud aan schoolfietsen. Gelieve tijdig een afspraak te maken voor herstellingen die tegen 1 september klaar dienen te zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Herstellingen die last-minute zijn binnen gebracht, kunnen we niet garanderen dat ze tijdig klaar zijn.


Zaterdag 15 augustus (OLV Hemelvaart): open


Dinsdag 18 & woensdag 19 augustus: gesloten


Maandag 31 augustus: open van 14u-18u voor de start van het nieuwe schooljaar


Donderdag 10 tem vrijdag 25 september: Jaarlijks verlof


Woensdag 11 november (Wapenstilstand): gesloten


Dinsdag 1 tem vrijdag 4 december: Sinterklaasvakantie - gesloten


Vrijdag 25 december (Kerstmis): gesloten80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page