UPDATE: Vakantiekalender 2020

Bijgewerkt: apr 16

UPDATE: Door de huidige uitzonderlijke situatie als gevolg van het Covid 19 virus passen wij onze kalender voor 2020 aan. Momenteel zijn wij, net als alle andere fietshandelaars en fietsherstellers, verplicht gesloten tem 3 mei 2020. Wij volgen de situatie van nabij op en zullen alle nieuwe updates op onze website en sociale media publiceren. Onze kalender hebben we nu aangepast aan de hand van de huidige geldende situatie: sluiting tem 3 mei.2019 loop stilletjes aan ten einde en wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om onze beste wensen alvast over te maken aan jullie voor de komende feestdagen en het nieuwe jaar.


2019 was zowel een topjaar als een heel moeilijk jaar voor ons. In maart, net na onze opening, heeft ons dochtertje gezondheidsproblemen gehad met een spoedoperatie en revalidatie in het UZ Gasthuisberg, waardoor de eerste herstellingen en bestellingen op onze nieuwe locatie in Oelegem wat vertraging opliepen. Wij willen al onze nieuwe en bestaande klanten daarom nogmaals heel hard bedanken voor het nodige begrip tijdens deze moeilijke opstart. Maar ondanks die moeilijke opstart, is 2019 zowel voor ons dochtertje als voor de winkel nog een topjaar geworden.

Hopelijk mogen we jullie ook allemaal in 2020 terug verwelkomen. Om alle herstellingen vlot te laten verlopen hebben wij in oktober als de nodige verbouwingen uitgevoerd en om ervoor te zorgen dat jullie in 2020 niet voor verrassingen staan met het onderhoud van de fietsen, delen wij nu alvast onze vakantiekalender mee. Gelieve er ook rekening mee te houden dat maandag onze vaste sluitingsdag is. Zaterdag zijn we daarentegen wel geopend ;).18 maart - 3 mei: verplichte sluiting

Telefonisch en via mail bereikbaar op werkdagen van 9u-18u en op zaterdag van 9u-13u

Uitzonderlijk niet bereikbaar telefonisch op dinsdag 21 en dinsdag 28 april


Donderdag 21 mei (OH Hemelvaart): open


Maandag 1 juni (Pinkstermaandag): gesloten


Zaterdag 11 juli (Vlaamse feestdag): open


Dinsdag 21 juli (Nationale feestdag): gesloten


AUGUSTUS OPGELET: Augustus is altijd een enorm drukke periode in de hele fietsensector (niet alleen bij ons) met vooral veel onderhoud aan schoolfietsen. Gelieve herstellingen die tegen 1 september klaar dienen te zijn voor het nieuwe schooljaar dan ook tijdig binnen te brengen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Herstellingen die last-minute zijn binnen gebracht, kunnen we niet garanderen dat ze tijdig klaar zijn.


Zaterdag 15 augustus (OLV Hemelvaart): open


Maandag 31 augustus: open van 14u-18u voor de start van het nieuwe schooljaar


Donderdag 10 tem maandag 21 september: Jaarlijks verlof


Woensdag 11 november (Wapenstilstand): gesloten


Dinsdag 1 tem vrijdag 4 december: Sinterklaasvakantie - gesloten


Vrijdag 25 december (Kerstmis): gesloten0 keer bekeken
ONZE DIENSTEN

- Verkoop race-,stads-,kinderfietsen,

  e-bikes en MTB's

- Fietsleasing

- Onderhoud en herstellingen

- Fietscoatings

- Workshops fietsonderhoud

- Professionele bikefittings

WAAR?

Oudstrijdersstraat 25A

2520 Oelegem

OPENINGSUREN

Voorlopig enkel na afspraak.

#BikeLikeAPro
#FietsenGCL
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 by Fietsen GCL. Proudly created with Wix.com