top of page

Verbouwingen

De afgelopen maanden waren enorm druk qua herstellingen & onderhoud en verkoop & montage van nieuwe fietsen. Al onze (nieuwe) klanten willen wij daarom graag bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze zaak en zeker ook voor het begrip dat iedereen toonde toen onze dochter in het ziekenhuis lag. Door het overweldigend succes sinds onze opening in maart dit jaar (waarvoor nogmaals dank aan al onze topklanten, want dat kunnen we niet genoeg zeggen!) is onze winkel, zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, al te klein geworden.


Om de topservice, die we altijd vooropgesteld hebben, te kunnen blijven voorzien, hebben wij besloten om begin november een aantal verbouwingen en aanpassingen uit te voeren. Om de hinder voor jullie, als klant, zoveel mogelijk te beperken, hebben wij gekozen om deze verbouwingen uit te voeren in november na de herfstvakantie. Dit bleek de laatste jaren altijd onze kalmste periode te zijn. Ook zijn wij, achter de schermen, al hard aan het werken om zoveel mogelijk voor te bereiden, om de extra sluitingsdagen te proberen te beperken tot 5, 6 en 7 november. Opgelet, de ingang na voltooiing van de werken zal aan de zijkant van het gebouw zijn.


Na de verbouwingen volgt uiteraard een officiële heropening van onze fietsenzaak. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 15, 16 en 17 november met een heus “2020 Models Launch Weekend”. Meer informatie op onze website.


90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page