top of page

Voorkom fietsdiefstal: tips!

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁... 𝗲𝗿 𝗷𝗮𝗮𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀 𝘇𝗼’𝗻 𝟭𝟱𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗳𝗶𝗲𝘁𝘀𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗼𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻?


Fietsdiefstal is de laatste jaren helaas een frequent voorkomend misdrijf geworden. Voor fietsdieven is een fiets stelen vaak een gemakkelijk middel om snel aan om cash geld te komen.


Wat kan jij nu doen om te voorkomen dat je fiets gestolen wordt? Het de dieven zo lastig mogelijk maken!



Slotvast maken met degelijk slot

Doe je fiets altijd op slot, ook al ben je maar 5 minuten bij de bakker of slager binnen. Maak hem vast met het frame (en voorwiel) aan een vast voorwerp en maak het zo hoog mogelijk vast. Voor dieven met een stevige betonschaar is het een pak moeilijker als ze de tang niet op de grond kunnen leggen om kracht te zetten.



𝗧𝗶𝗽: Onze Norta e-bikes worden GRATIS uitgerust met een ART2 gekeurd hoefijzerslot én stevige insteekketting twv maar liefst € 70. Geen extra kosten dus bij aankoop van je e-bike.







Sociale controle

Parkeer je fiets (indien mogelijk) tegenover een plaats waar veel mensen staan te wachten. Dieven worden liever niet bekeken terwijl ze een slot openbreken.


Registreer uw fiets met een Velopass

De nieuwe vorm van graveren. Naast de vele andere voordelen van de Velopass, wordt je fiets ook in een nationaal register geregistreerd en kan je hier melden dat je fiets gestolen werd. Aan de hand van deze registratie met NFC-chip en QR code kan men teruggevonden fietsen opnieuw aan de eigenaar bezorgen. Bovendien heeft de Velopass ook een ontmoedigend effect op de dieven omdat ze weten dat ze de fiets niet zo makkelijk verkocht kunnen krijgen. Deze Velopass kost €4,95, maar is vanaf deze maand gratis bij aankoop van een nieuwe e-bike bij ons.





𝗜𝘀 𝗷𝗲 𝗳𝗶𝗲𝘁𝘀, 𝗼𝗻𝗱𝗮𝗻𝗸𝘀 𝗷𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻, 𝘁𝗼𝗰𝗵 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗼𝗹𝗲𝗻?


Fietsverzekering

Is je fiets verzekerd bij onze partner Callant? Met Callant Omnium inclusief Fietsbijstand kiest u voor dag en nacht zorgeloos rijden met de fiets in de volledige Benelux. Contacteer ons gerust voor meer informatie of simuleer hier je premie met dealercode G83CA2.


Track and trace GPS Trackers

Is je fiets uitgerust met een een GPS-Tracker? Dan kan je op de voet volgen waar de fietsdieven met je kostbare fiets naartoe zijn. Kom gerust eens langs voor een demonstratie van onze BikeTrax GPS-trackers voor e-bikes 🤟🏼.





98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page