top of page

Welcome to the ultimate cycling experience

Vanaf heden zijn wij dealer van Giant en Liv. Giant heeft een uitgebreid assortiment e-bikes, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en toerfietsen. Ze zijn dan ook de grootste fabrikant van 'high-quality' fietsen wereldwijd.


Opgestart in 1972, was Giant al snel een van de meest innovatieve bedrijven in de fietsenindustrie. Zo introduceerden zij lichtere, sterkere aluminium frames in de periode dat de standaard nog staal was. Een aantal decennia later waren ze ook de eerste die carbon fietsen beschikbaar maakte voor het grote publiek. Dat continue streven naar innovatie is vandaag zowaar nog sterker dan ooit.


Onze eerste modellen kan u komen bewonderen in onze showroom, maar een uitgebreider assortiment zal snel volgen.
Wilt u als fietsende vrouw advies op maat over een nieuwe racefiets? Spring gerust eens binnen en ontdek LIV. Voor LIV tellen de drie F’s: Fit, Form en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks. Alles begint met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij kijken ze bij Liv onder andere naar damesspecifieke verhoudingen en krachtverdeling en met behulp van een hele dataset van deze gegevens ontwerpen ze de frames. Naast het aanbod fietsen biedt Liv ook een uitgebreid aanbod in bijpassende accessoires om elke fietsrit compleet te maken: kleding, helmen, schoenen en bidons. Ook deze producten zijn speciaal ontworpen door en voor vrouwen.


Liv is meer dan zomaar een merk. Veel meer zelfs.


Tesamen met Gerrit zijn ervaring als mecanicien in het professionele vrouwenwielrennen en binnenkort Bikefittings door Jasper Vanderheyden (erkend manueel therapeut en bikefitter), komt u tot dé ideale fiets!


Meer informatie over de bikefittings via bikefitjasper@gmail.com

20 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page