top of page

WELKOM TERUG vanaf 1 dec.

Wij zijn enthousiast u terug te mogen verwelkomen in onze winkel, zeker nu in de volledig vernieuwde showroom en werkplaats. Conform de nieuwe richtlijnen gelden bij ons de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Winkel alleen, zodat we binnenkort terug samen op café of restaurant, terug naar onze kapper, schoonheidsspecialiste,... kunnen gaan of misschien in de zomer zelfs terug naar een festival kunnen.

  • Winkel max. 30 min., tenzij je een afspraak hebt. Voor advies voor een nieuwe fiets, vragen we u dan ook om een afspraak te maken zodat we voldoende tijd hebben om u maximaal te kunnen begeleiden in de zoektocht naar uw droomfiets. Een afspraak inplannen kan tot 1u op voorhand telefonisch of via onze afsprakenkalender op deze link.

  • Er mag maar een beperkt aantal mensen in de showroom en werkplaats binnen aanwezig zijn. De richtlijnen staan op de deur. Is er een wachtrij buiten? Ook buiten dient u de 1,5m afstand te respecteren. Is de wachtrij te lang? Misschien is het dan interessanter om een afspraak te boeken, zodat u niet hoeft te wachten.

  • Voor herstellingen en onderhoud hoeft u momenteel geen afspraak meer te maken, maar wij raden dit wel aan, indien mogelijk, om de hersteltijden te verminderen en u zo vlot mogelijk te kunnen verder helpen. Afspraken voor de werkplaats kan u via deze link inplannen of bel gerust even indien dit niet lukt.

  • Directe herstellingen (terwijl u wacht) kunnen we helaas nog niet uitvoeren, maar ga gerust even wandelen in ons mooie Oelegem vol leuke plekjes!

  • Handen ontsmetten bij het binnenkomen. Wij voorzien een aangename ontsmettingsalcohol of handgel voor u. ;)

  • Mondmasker opzetten vòòr het binnenkomen en dit binnen ook niet af te zetten. Ondertussen toch al een gewoonte, niet waar? ;)

  • Ook dit zinnetje bent u waarschijnlijk al beu gehoord, maar het is zo belangrijk. Voelt u zich ziek? Stel uw bezoek dan even uit of vraag iemand die zich niet ziek voelt om even langs te komen.

Alvast een dikke, dikke merci van ons om mee deze richtlijnen op te volgen.

Tot snel! - Gerrit, Nico & Zoë

62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page